Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 3 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Trio Spiraal van Zonnebloemen I

- Werkcode: 707 490

Tis Veugen over Trio Spiraal van Zonnebloemen I

Drie spiralen, met elk 3 lichte armen en loodrechte daarop 8 donkere armen, komen samen in de middelste superspiraal met 9 en 24 armen. De lichte en donkere armen zijn opgebouwd uit een hyperbolisch bandmodel en kruisen elkaar naadloos. Tussen de armen bevinden zich ook zonnebloemen die voortkomen uit een hyperbolisch model, dat van cirkel naar vierkant is getransformeerd. De hele afbeelding is opgebouwd uit slechts een halve zonnebloem, een kwart zonnebloem en een achtste zonnebloem van het Glow evenement van 2019 in Eindhoven.
Tis Veugen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Mijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken van Tis Veugen


Waarom je kiest voor Trio Spiraal van Zonnebloemen I op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Trio Spiraal van Zonnebloemen I

Koop Trio Spiraal van Zonnebloemen I van Tis Veugen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 707 490

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
235,-212,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.