Trio Spiraal van Zonnebloemen II

van Tis Veugen

Trio Spiraal van Zonnebloemen II van Tis Veugen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 714273
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
214 gratis verzending!

Omschrijving

Drie spiralen, met elk 3 lichte armen en loodrechte daarop 8 donkere armen, komen samen in de middelste superspiraal met 9 en 24 armen. De lichte en donkere armen zijn opgebouwd uit een hyperbolisch bandmodel en kruisen elkaar naadloos. Tussen de armen bevinden zich ook zonnebloemen die voortkomen uit een hyperbolisch model. De rand bestaat uit 12 kwart hyperbolische cirkels die door de uitrekkende transformatie lijken op halve hyperbolische cirkels. De hele afbeelding is opgebouwd uit slechts een halve zonnebloem, een kwart zonnebloem en een achtste zonnebloem van het Glow evenement van 2019 in Eindhoven.
Dit werk kan ook in cirkelvorm worden geprint.

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Tis Veugen profielfotoMijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken