Werkcode: 279214

Tropische Palmen op Mabul Island, Maleisië

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!
Tropische Palmen op Mabul Island, Maleisië van Sven Wildschut

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Tijdens mijn bezoek aan het tropische Maleisië kwam ik op Mabul Island terecht in Borneo. Dit eiland staat bekend om zijn rijke waterleven. Je kunt hier spectaculair mooi duiken. Tussen o.a. haaien, grote scholen barracuda's en schildpadden. Wanneer ik niet aan het duiken was, lag ik te chillen of ik liep rond op het eiland. Een bijzondere wereld om te wonen, met huizen op palen en een school. De meeste mensen leven van de visvangst. Dit jongetje kwam ik tegen op het heetst van de dag. Toch liep hij met blote voeten over dit muurtje, dat echt bloedheet was in de zon. Aan de horizon zie je een luxe resort liggen.

Over Sven Wildschut

Sven Wildschut profielfotoSven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken