Trots

- Werkcode: 330 608

Kneeke .com over Trots

Vol trots staat hij op zijn rots aan de hoge klif van Latrbjarg, het meest westelijke puntje van IJsland en ook van Europa. Hij heeft net anderhalf uur gerust (en mij al die tijd laten wachten met de camera in de aanslag) en nu heeft hij zijn veren glad gestreken en kijkt uit over de immense vlakte van water onder en voor hem.
Op 36 megapixels vastgelegd in het late avondlicht op een prachtige dag in juni.
Kneeke .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Welkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken van Kneeke .com


Waarom je kiest voor Trots op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Trots

Koop de foto Trots van Kneeke .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330 608
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
244,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden