Een Werk aan de Muur shop

Tulp geel van knop tot volle bloei

- Werkcode: 1 028 980

Susan Hol over Tulp geel van knop tot volle bloei

De verschillende stadia in het tot bloei komen van een gele tulp. Op 11 maart zag ik een voorzichtig klein toefje geel uit de groene knop komen. Heel snel daarna, de volgende dag, ontvouwen zich de eerste paar gele bloemblaadjes. Weer een dag later begint het gezellig druk te worden. Zo ontvouwt zich dag na dag deze tulp tot een vol feest van helder geel. Waar ik dan elke dag met mijn fototoestel omheen dwarrel, als een fotograaf rond haar fotomodel.
Mijn fascinatie voor de opkomst en ondergang van tulpen duurt nu al tientallen jaren. Blijkbaar ben ik niet de enige, zelfs Erwin Olaf heeft er een klein project aan gewijd. Maar in 'mijn' tulpengroep zitten ook veel liefhebbers van dit genre.
Voor dit beeld heb ik een keuze gemaakt uit mijn serie foto's van 'tulpje geel'. Het geheel heb ik bewerkt met allerlei digitale mogelijkheden. Het beeld heeft glans, geeft licht, en heeft structuur door de banen in drie kleuren die dwars over het werk lopen.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Tulp geel van knop tot volle bloei op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tulp geel van knop tot volle bloei

Koop dit digital art werk Tulp geel van knop tot volle bloei van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 028 980
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.