Tulp in vuur en vlam 45

- Werkcode: 109 455

Herman van Ommen over Tulp in vuur en vlam 45

Detail van rode tulp in vuur en vlam tegen donkere achtergrond. Macro opname. Door standpunt en belichting wordt dit realistische beeld abstract.
Herman van Ommen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Herman van Ommen

Als freelance fotograaf voor bedrijven, instellingen en overheden ben ik veel aan het werk op lokatie. Een deel van de opdrachtfotografie is te zien op mijn website. Vrijwel al mijn opdracht-werk is bestemd voor drukwerk, folders, magazines, abri's, jaarverslagen, en heeft zijn weg al gevonden. Mijn vrije werk hangt in kunstuitleen, bij particulieren en bij bedrijven, en is via deze site nu ook te koop!Ik hou van reizen, natuur en cultuur, mens en dier. Hopelijk zie je dat in mijn werk terug.Wie weet hangt mijn werk binnenkort bij u in huis, op het werk of bij de vereniging! Ik zou het geweldig vinden!Herman van Ommen

Alle werken van Herman van Ommen


Waarom je kiest voor Tulp in vuur en vlam 45 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tulp in vuur en vlam 45

Koop de foto Tulp in vuur en vlam 45 van Herman van Ommen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 109 455
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden