Een Werk aan de Muur shop

Tulp, nacht en dag

- Werkcode: 686 373

ART Eva Maria over Tulp, nacht en dag

De bloem is geschilderd om troost te bieden en is een lichtpuntje voor de toekomst. Vertrouwen in de toekomst is belangrijk. Deze tulp is mysterieus. Het schilderij ademt de sfeer van zwart-witfotografie uit vroegere tijden. Wordt de tulp verlicht door de zon of bloeit hij misschien in het maanlicht?
De witte contouren laten de bloem goed afsteken tegen de achtergrond. Het heeft ook een symbolische betekenis. De lijn 'omhelst' en 'beschermt' de bloem.
ART Eva Maria profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door ART Eva Maria

ART Eva Maria is specialist in persoonlijke kunst. Eva van den Hamsvoort (Eva Maria) studeerde in 1993 af aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Breda, sindsdien is zij werkzaam als kunstenares.
“Mijn werk bestaat uit portretten, groepsportretten, landschappen, stillevens en abstract werk. Voor de kunstwerken maak ik van verschillende technieken gebruik: verf, potlood en mixed media. Zwierig, los, maar soms ook wat strakker en grafisch. Ik wil een herinnering in beeld vangen. Dat kan een herinnering aan een plek zijn die ik bezocht, een gezicht, een symbool of een gevoel. Graag werk ik met verschillende lagen waarmee ik een beeld opbouw, zo wordt het doorleefd en artistiek. Doel is een esthetisch beeld te creëren, dat bij mensen op een aangename, soms prikkelende wijze binnenkomt. Het kunstwerk maak ik vanuit mezelf, maar is voor een ander bestemd. Het interessante is dat je nooit vooraf weet waar en bij wie het terecht komt. Kunst is voor iedereen en geeft iets om over na te denken en om plezier aan te beleven. Voor Werk aan de Muur heb ik deze speciale selectie gemaakt. Daarnaast maak ik vrije schilderkunst en werk ik in opdracht, met name portretten.”
ART Eva Maria maakt werk in opdracht in verschillende thema’s en formaten. De werken uit de shop zijn ook te koop als origineel schilderij.
Voor info aanvraag, neem contact op met Eva van den Hamsvoort via art-evamaria.com

Alle werken van ART Eva Maria


Waarom je kiest voor Tulp, nacht en dag op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tulp, nacht en dag

Koop dit schilderij Tulp, nacht en dag van ART Eva Maria als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 686 373
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
220,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.