Tulpen in oude theepot op gras bij Franse muur

- Werkcode: 1 063 919

Susan Hol over Tulpen in oude theepot op gras bij Franse muur

De bos tulpen bestaat uit intens rode exemplaren, lieflijk roze en kleurig oranje met geel. De tulpen staan in een oude theepot, een heel oude theepot! Misschien is deze ooit gevonden op een van de beroemde Franse zolders en verkocht op een Vide Grenier (wat letterlijk 'lege zolder' betekent). Ik vond de theepot in het raampje van het huisje dat ooit, in een grijs verleden, een varkenshok was. Nu staan onze fietsen er. Het is een stevig stenen huisje met een schuin dak met echte dakpannen.
De theepot met tulpen staat in het gras voor ons huis. De muur op het werk is ruim negenhonderd jaar oud, maar wel door ons helemaal opnieuw gevoegd. Zo kan ons huis weer negenhonderd jaar mee ;-)
De combinatie van de theepot, tulpen, het gras en de oude muur, geeft het een echt Frans aanzien. Het romantische beeld dat wij Nederlanders van Frankrijk hebben: zon, kleur, vrijheid en gezelligheid.
Dit vrolijke beeld heb ik geënsceneerd om er foto's van te maken. Daarna ben ik, om de sfeer extra te benadrukken, de foto digitaal gaan vormgeven en verder bewerken. Het werk is denk ik ideaal om gezellig in de keuken te hebben.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Tulpen in oude theepot op gras bij Franse muur als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Tulpen in oude theepot op gras bij Franse muur

Koop dit digital art werk Tulpen in oude theepot op gras bij Franse muur van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 063 919
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden