Tulpen stilleven

van Dirk Verwoerd

Tulpen stilleven van Dirk Verwoerd

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 578647
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
284 gratis verzending!

Omschrijving

Stilleven tulpen. Ingetogen uitbundig.
Bij een formaat van 180x90 cm is de foto ongeveer zo groot als het stilleven in werkelijkheid was. Afgedrukt op canvas ( 4 cm breed ) lijkt het een klassiek schilderij uit de periode van Rembrandt en, niet verder vertellen maar dit is mijn favoriet en degene die bij ons thuis hangt en we lekker een tijd voor onszelf gehouden hebben ;-)

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Verwoerd

Dirk Verwoerd profielfotowerkt sinds 1982 jaar als zelfstandig vakfotograaf. Vroeger onder de naam Verwoerd Fotografie. Later toen hij zich naast fotografie ook ging bezighouden met video, webdesign en multimedia ( en ook personeel kreeg ) onder de naam Lighthouse Productions. Aanvankelijk werkte hij als reclamefotograaf voor diverse reclamebureaus en grote retailers, maar al snel kon hij zijn studiofotografie combineren met fotografie voor KLM. Daartoe vloog hij over de hele wereld en raakte geïnspireerd door de diverse culturen. Zijn fotografie voor KLM bleef niet onopgemerkt. Hij mocht jarenlang op pad voor de reisorganisatie HT Wandelreizen, welke reizen hem lieten kennismaken met de verste uithoeken van de wereld. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met architectuur fotografie en fotografeert hij elk jaar een maand in Azië.

Alle werken