10% korting op Xpozer - Meer weten over Xpozer? Nog 16 uur geldig!

Werkcode: 35213

Tulpen, witter dan wit

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Witte tulpen. Bij de bloemhandel mooi samengepakt in een eenvoudige bos. Natuurlijk leuk om in een vaas het huis mee te decoreren, maar in mijn hoofd is echter een idee ontstaan om deze bloemen op een meer bijzondere manier in beeld te brengen. In dit geval als een rustig en eenvoudig beeld. Geen verstoring van het bladgroen of groene stengels. Maar het zuivere wit dat zacht belicht is van bovenaf. Een beperkte scherptediepte geeft een wat dromerig resultaat. Klassiek gemengd met modern! Aan de wand geeft dit een beeld dat zuiverheid, ontspanning en rust moet uitstralen.

Over Jean-Paul Wagemakers

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken