Tulpendans gele tulp roze vaas

- Werkcode: 765 278

Susan Hol over Tulpendans gele tulp roze vaas

Als je het beeld 'Gele tulpenwaaier in roze vaas' iets draait, krijg je dit beeld. Beide beelden zijn onderdeel van mijn fotografieproject. Het beeld 'Verse gele tulpen in ranke roze vaas' hoort daar ook bij. De ranke vaas komt van de Emmaus in Marey-sur-Tille, een gemeente in het Franse departement Côte-d'Or. Door de lichte draai van de vaas, is de mintgroene versiering van dit koninklijke vaasje goed te zien. De vorm van een bloem is afgewerkt met sierlijke gouden accenten. Naast het vaasje ligt het lege huisje van een escargot. Deze slakkenhuisjes zijn overal op ons terrein rondom ons Franse huis te vinden. De achtergrond op de foto is een gevouwen blad aquarelpapier van het merk Canson. Door de vouw ontstaat er een licht-schaduw verdeling. Ook is op het lichte deel een zachte schaduw te zien van het vaasje en de tulpen.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Tulpendans gele tulp roze vaas als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Tulpendans gele tulp roze vaas

Koop de foto Tulpendans gele tulp roze vaas van Susan Hol op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 765 278
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
73,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden