Tupolev TU-144 in de vlucht

- Werkcode: 352 622

okkofoto over Tupolev TU-144 in de vlucht

Tupolev TU-144, lucht met wolken, Auto & Technik Museum Sinsheim, Duitsland. Het eerste supersonische verkeersvliegtuig ter wereld. Vloog voor het eerst in 1968. Laatste vlucht in 1978. Het toestel, wat een grote gelijkenis vertoond met de Concorde die van 1969 tot 2003 actief was, werd schertsend de Concordski genoemd.
Significant verschil, qua uiterlijk, tussen de 2 toestellen zijn de 2 vleugeltjes links en rechts vlak achter de cockpit op de TU-144.
Supersonische verkeersvliegtuigen bestaan op dit moment niet meer, want te duur. Maar het is wel een fantasie prikkelend gegeven om met een snelheid van Mach 2 te kunnen verplaatsen.
Dit specifieke toestel vliegt uiteraard niet tijdens het maken van deze compositie. Maar de compositie heb ik heel bewust zo gemaakt dat dat wel te fantaseren valt. Fantaseren jullie mee?
okkofoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door okkofoto

okkofoto maakt foto's:
- (organisatie)portret fotografie
- architectuur, industrieel erfgoed en stadsgezichten
Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op: info@okkofoto.nl

Alle werken van okkofoto


Waarom je kiest voor Tupolev TU-144 in de vlucht op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Tupolev TU-144 in de vlucht

Koop de foto Tupolev TU-144 in de vlucht van okkofoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 352 622
Kies het materiaal Meer info
Aluminium
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden