Een Werk aan de Muur shop

Twee Schotse Hooglanders rusten en herkauwen

- Werkcode: 996 479

Theo Felten over Twee Schotse Hooglanders rusten en herkauwen

Na zo'n anderhalf uur intensief grazen, zijn deze twee Hooglanderstieren er bij gaan liggen. Het gras dat ze naar binnen werkten moet nu eerst, via hun vier magen, verwerkt worden. Het zonlicht van de vroege ochtend strijkt mooi over de wilde haardos. Rustig herkauwend liggen ze hier op de helling van een van duinen in natuurgebied Gasterse Duinen in Drenthe.
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Ik fotografeer wat mijn aandacht trekt, wat indruk maakt. Het is mijn uitdaging om dat, samen met de emotie, de beroering van dat moment, vast te leggen.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Twee Schotse Hooglanders rusten en herkauwen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Twee Schotse Hooglanders rusten en herkauwen

Koop de foto Twee Schotse Hooglanders rusten en herkauwen van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 996 479
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.