Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 2 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Twiskemolen

- Werkcode: 773 774

Erik Reijnders over Twiskemolen

Een werk dat misschien uit de toon valt door de tegenstelling die er in zit. Een oud Hollandse windmolen of eigenlijk moet ik zeggen een Poldermolen is de sfeer alsof deze met een platencamera is gemaakt. zo ergens rond het jaar1900 en dan een moderne auto en paardentrailer er bij op. het is juist die combinatie die dit werk interessant maakt de onmiskenbare Hollandse wolken en hang naar nostalgie tegen de moderne tijd.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Twiskemolen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Twiskemolen

Koop de illustratie Twiskemolen van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 773 774

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,-60,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.