Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 1 dag en 5 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Typemachine met roos

- Werkcode: 739 641

Rudy Rosman over Typemachine met roos

Stilleven 'Typemachine met roos'. Centraal staat het gedicht 'Baadster' van Louis Couperus. Gefotografeerd door fotograaf Rudy Rosman in de fotostudio van Remora producties in Egmond aan den Hoef. Een uniek werk om zijn samenspel van licht, schaduw, spiegeling en kleur.
De foto gaat over liefde. Een mooi geschenk voor Valentijnsdag. wilt u een drieluik? Deze foto combineert uitstekend met 'Typemachine met roze bril' en 'Typemachine met horloge'.
Rudy Rosman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rudy Rosman

Ik ben in 1969 geboren in Zaandam waar ik tot mijn vijfentwintigste heb gewoond. Hierna ben ik verhuisd naar Heerhugowaard. Sinds 2018 heb ik mijn fotostudio in Egmond aan den Hoef.
Via de onderwaterfotografie ben ik mij steeds meer voor fotografie gaan interesseren en inmiddels wil ik anderen ook zo enthousiast krijgen door het geven van diverse workshops zoals analoge fotografie, cyanotype etcetera.
Mijn inspiratie haal ik door voorwerpen om mij heen, maar ik vind het ook geweldig om in tweedehands winkels rond te lopen.
Ik maak niet alleen vrije werken, maar ik fotografeer ook in opdracht. Ik ben gespecialiseerd in portret en studiofotografie.

Alle werken van Rudy Rosman


Waarom je kiest voor Typemachine met roos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Typemachine met roos

Koop de foto Typemachine met roos van Rudy Rosman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 739 641

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 1 dag en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.