Een Werk aan de Muur shop

Typische IJslandse huizen

- Werkcode: 82 523

Louise Poortvliet over Typische IJslandse huizen

Typische IJslandse huizen, met gras en mos bedekt als vorm van isolatie. Deze huizen staan misschien wel op de mooiste plek in IJsland, in het Skaftafellsjokull Nationaal Park met een betoverend uitzicht over de spoelvlakte van de Skeidararsjokull. Eens in de zoveel tijd wordt dit vredige uitzicht verstoord door een vulkaanuitbarsting onder deze uitloper van de Vatnajokull gletsjer. Dan stroomt deze vlakte vol met smeltwater van deze enorme gletsjer.

Typical Icelandic houses. These houses are covered with grass and moss for isolation in these sometimes extreme weather conditions.
The houses are built on maybe the most beautiful place in Iceland, in Skaftafellsjokull National Park with a magical view on the enormous plain of Skeidararsjokull.
Once in a while this peaceful view is disturbed by a glacial outburst, caused by a volcanic eruption underneath this part of the Vatnajokull glacier. This plain is then flooded with melting water of this huge glacier.
Louise Poortvliet profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Louise Poortvliet

Ik ben Louise Poortvliet, 36 jaar en fotografeer al sinds ik klein was heel graag. Naast fotografie is reizen een van mijn grootste passies. Laat dit een geweldige combinatie zijn, regelmatig krijg ik dan ook hele leuke reacties op mijn reisfoto's. Bekijk ze in mijn shop en misschien hangt er straks een werk van mij aan jouw muur!

Alle werken van Louise Poortvliet


Waarom je kiest voor Typische IJslandse huizen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Typische IJslandse huizen

Koop de foto Typische IJslandse huizen van Louise Poortvliet op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 82 523
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.