Typografische Wereldkaart | Nederlandstalig

- Werkcode: 232 745

WereldkaartenShop over Typografische Wereldkaart | Nederlandstalig

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
"Nederlandstalige Wereldkaart in Typografie" is een moderne en educatieve wereldkaart dat geheel uit Nederlandstalige landnamen bestaat.
Deze kaart is tevens ook verkrijgbaar als Engelstalige versie.

Kijkend naar hedendaagse woning- en zakelijke interieurs is voor deze unieke wereldkaart gekozen voor een eigentijdse en moderne lettertype.
Van een afstand ziet deze wereldkaart er al heel artistiek uit. Maar eenmaal van dichtbij zul je zien dat alle landnamen op speelse wijze in de wereldkaart zijn gepositioneerd. De landnamen staan uiteraard op de juiste plek.

Voor het mooiste resultaat, raad ik u aan om deze wereldkaart te laten printen op een formaat van 160x90cm (16:9 breedbeeldverhouding).
Een formaat kleiner als 120cm breed raad ik af, omdat dan de kleinere landnamen onleesbaar zullen worden.

Aanbevolen materialen voor deze wereldkaart zijn: Xpozer, Aluminium, Staal, Poster, Acrylglas, Perspex en Behang.
Waarom specifiek deze materialen?
Omdat deze materialen een gladde oppervlak hebben en hierdoor alle landnamen scherp (en dus goed leesbaar) geprint kunnen worden.
Een print op Canvas raad ik in principe ook af, aangezien canvas een structuur en reliëf heeft die de kleinere landnamen minder goed leesbaar maakt.
WereldkaartenShop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WereldkaartenShop

Artistieke en moderne Wereldkaarten uit de ontwerpstudio en atelier van WatercolorWall.
Alle kaartendesigns in deze webshop zijn geïllustreerd door grafisch ontwerper en kunstschilder Ricardo Bouman.
In zijn ontwerpstudio maakt hij cartografische illustaties met o.a. verf- en inktsoorten en maakt hij digitale kaarten 'lijntekeningen en typografische designs' in moderne en artistieke stijlen.
Nieuwe werken en werkprocessen deelt hij op Instagram via: @wereldkaartenshop of via https://www.instagram.com/wereldkaarten.shop/

Door zijn interesse in reizen, schilderkunst en topografie is Ricardo in 2016 gestart met Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot de collecties: Wereldkaarten, Land- en Stadskaarten. Naast schilderkunst maakt hij ook collages, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen': https://bit.ly/2mQIraK Deze unieke collage bestaat uit honderden koffieboontjes die één voor één op een grote acrylplaat zijn gelijmd.

De cartografische werken zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd, wat mogelijk maakt om ook grote wand vullende prints 'zoals behang' te bestellen.
Benieuwd naar voorbeelden? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle werken van WereldkaartenShop


Meer weten over WereldkaartenShop?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Typografische Wereldkaart | Nederlandstalig op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Typografische Wereldkaart | Nederlandstalig

Koop de bestseller illustratie Typografische Wereldkaart | Nederlandstalig van WereldkaartenShop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 232 745
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden