Werkcode: 270854

U Bein Bridge, vlakbij Amarapura, Myanmar

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
88 gratis verzending!
U Bein Bridge, vlakbij Amarapura, Myanmar van Sven Wildschut

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Bij het vallen van de avond lopen er veel lokale mensen over de U Bein Brug. De langste teak houten brug op palen ter wereld. De 1.2 kilometer lange brug is ook bekend bij toeristen. Die het land steeds vaker en meer weten te vinden. Toen wij in 2014 kwamen kijken waren er nog relatief weinig toeristen. Het land heeft diepe indruk op ons gemaakt. Want ondanks de armoede en heftige geschiedenis van dit prachtige land, zijn de mensen zo ontzettend vriendelijk. De positieve invloed van het boeddhisme is duidelijk te voelen.

Over Sven Wildschut

Sven Wildschut profielfotoSven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken