Uilenburg met Binnendieze van Den Bosch - 's-Hertogenbosch

van Jasper van de Gein Photography

Uilenburg met Binnendieze van Den Bosch - 's-Hertogenbosch van Jasper van de Gein Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 174645

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 91 gratis verzending!

Omschrijving

OP een prachtige herfstavond werd deze opname van het Uilenburgstraatje met zicht op de Binnendieze gemaakt.
In het eeuwenoude centrum van het bourgondisch 's-Hertogenbosch ligt het pittoreske Uilenburg met zijn prachtige historische panden, bruggetjes en de Binnen Dieze.
De Uilenburg is een oude buurt in de binnenstad van 's-Hertogenbosch, die in de jaren 1960 en 1970 sterk verloederd was. Van de grondige renovatie die hierop volgde, worden vandaag de dag de vruchten geplukt. De Uilenburg is een bloeiend en populair centrum van zo'n 25 barren, eetcafés en restaurants, dat nog altijd groeiende is. Het straatbeeld wordt gekenmerkt door vele terrassen, beperkt autoverkeer, smalle steegjes en stadsrivier de Binnendieze die er tussen en onder de straten door vloeit.

Dit werk wordt aangeboden door Jasper van de Gein Photography

Jasper van de Gein Photography profielfotoIets origineels aan de muur? Ontdek hier de exclusieve collectie van Jasper van Gein Photography. Voor iedere smaak een plaat. Voor elk budget een uitvoering. Als je iets zoekt voor aan je wand, dan ga je hier vast iets vinden dat bij je past. Mooie wanddecoratie op materiaal en afmeting naar keuze. Je kan kiezen uit Hout, Canvas, Aluminium, X-Poser en meer. " An empty wall is a missed opportunity ".

Alle werken