Uitgaanscentrum Breda Vismarktstraat

van JPWFoto

Uitgaanscentrum Breda Vismarktstraat van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 322000
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 gratis verzending!

Omschrijving

Een krachtig perspectief in de Vismarktstraat van Breda, met op de achtergrond als blikvanger de Grote Kerk. Een mooi contrastrijk beeld, dat door het lage standpunt ook de karakteristieke keien van de Bredase binnenstad als decor laat zien. In de verte in het zonlicht Café De Vrachtwagen en natuurlijk in de straat zelf alle andere zaken als Café Nassau, Catch 22, El Greco, De Suikerkist en Wings.
Deze foto maakte ik op een mooie najaarsdag, bewust met een mooie wolkenlucht die wat extra licht geeft aan deze foto. Het lijkt een lege straat, maar in de verte zijn enkele voetgangers te zien.
Een prachtige en herkenbare blik op Breda. Bekroond tot de Beste Binnenstad van Nederland.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken