Uitkomende bloesemtak met groene blaadjes

- Werkcode: 625 519

Arja Schrijver Fotografie over Uitkomende bloesemtak met groene blaadjes

Foto van een bloesemtak met groene bladeren en met wit-roze bloemen die net uitgekomen zijn. Het was half april en nog niet alle bloesem van deze boom was al helemaal geopend. Er waren nog veel takken waar de bloemen nog in de knop zaten. Deze tak, met deels geopende bloempjes, stak een beetje uit en was daardoor goed te fotograferen met een wazige achtergrond, die gevormd werd door andere bloesembomen in de verte.

Ik heb de kleuren van de bloesem en van de groene blaadjes in de foto iets versterkt, zodat de levendigheid van het voorjaar goed terug komt in het beeld. Het frisgroen van de blaadjes contrasteert ook mooi met het wit en roze van de bloesem en de bloesemknoppen.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Uitkomende bloesemtak met groene blaadjes op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uitkomende bloesemtak met groene blaadjes

Koop de foto Uitkomende bloesemtak met groene blaadjes van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625 519
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden