Uitkomende bloesemtak met groene blaadjes

van Arja Schrijver Fotografie

Uitkomende bloesemtak met groene blaadjes van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625519
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Foto van een bloesemtak met groene bladeren en met wit-roze bloemen die net uitgekomen zijn. Het was half april en nog niet alle bloesem van deze boom was al helemaal geopend. Er waren nog veel takken waar de bloemen nog in de knop zaten. Deze tak, met deels geopende bloempjes, stak een beetje uit en was daardoor goed te fotograferen met een wazige achtergrond, die gevormd werd door andere bloesembomen in de verte.

Ik heb de kleuren van de bloesem en van de groene blaadjes in de foto iets versterkt, zodat de levendigheid van het voorjaar goed terug komt in het beeld. Het frisgroen van de blaadjes contrasteert ook mooi met het wit en roze van de bloesem en de bloesemknoppen.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken