Een Werk aan de Muur shop

Uitwaaien

- Werkcode: 773775

Erik Reijnders over Uitwaaien

Uitwaaien of je hoofd leeg maken in de natuur op het water met het hoofd in de wind. op het water die ene stoere watersporter die net wat kleur brengt in dit landschap. De oude meesters welke over de gehele wereld in musea hangen roemden het Hollandse wolkenlandschap. Uren kun je er naar kijken zonder dat dit tot verveling leid.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Uitwaaien als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Uitwaaien

Koop de illustratie Uitwaaien van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 773775
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.