Een Werk aan de Muur shop

Uitzicht met molen van Garderen in de verte

- Werkcode: 1 013 001

Gerard de Zwaan over Uitzicht met molen van Garderen in de verte

Deze foto heb ik gemaakt in het natuurgebied 't Sol bij Garderen op de Veluwe. Ik stond op de Goudsberg waar je uitzicht heb op de dorp Garderen met de molen De Hoop. 't Sol was vroeger een landgoed, vandaar het uitzicht en de rododendrons. Je ziet ook een smal paatje dat vanaf de parkeerplaats naar deze uitzichtpunt gaat. Voor deze foto heb ik 3 foto's gemaakt met verschillende belichtingen gemaakt, het dus een HDR foto. Ik heb voor deze HDR ook een polarisatiefilter gebruikt om de structuren in de lucht nog beter uit te laten komen. De struiken links als rechts op de foto staan in de foto in de schaduw terwijl de molen in de verte in het licht staat. Het voordeel is ook dat er de wolkenlucht op deze HDR foto zichtbaar is. Toen ik de foto's voor deze HDR maakte was het zomer met bij behorende weertype.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Uitzicht met molen van Garderen in de verte op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uitzicht met molen van Garderen in de verte

Koop de foto Uitzicht met molen van Garderen in de verte van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 013 001
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
139,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.