Een Werk aan de Muur shop

Uitzicht op Garachico

- Werkcode: 538156

Easycopters over Uitzicht op Garachico

Garachico is een dorp aan de noordkust van Tenerife. Het ligt aan de voet van een meer dan vijfhonderd meter hoge klif. Garachico was vroeger één van de belangrijkste plaatsen op het eiland. De haven van Garachico was een belangrijke uitvoerhaven van Malvasia wijnen en andere lokale producten die geëxporteerd werden naar Europa en de Verenigde Staten. Hieraan kwam een eind toen lavastromen van een week lang durende vulkaanuitbarsting in 1706 Garachico bereikten. De oude baai werd hierdoor onbruikbaar als haven.
Easycopters profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Easycopters

Landschapsfotograaf en dronepiloot Koen Henderickx neemt je graag mee op ontdekking naar de mooiste plekken, zowel dichtbij als wat verder weg.
Zijn missie is om mensen te laten kennis maken met natuurpracht, en dit zowel vanop het water, te land of met z’n drones vanuit de lucht.
Laat je inspireren en neem een kijkje op z’n website om z’n avonturen te volgen.

Alle werken van Easycopters


Waarom je kiest voor Uitzicht op Garachico op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uitzicht op Garachico

Koop de foto Uitzicht op Garachico van Easycopters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 538156
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.