Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Uitzicht op Monarola, Cinque Terre in Italie

- Werkcode: 441 513

Jasper van de Gein Photography over Uitzicht op Monarola, Cinque Terre in Italie

Uitzicht op het schilderachtige Monarola, Cinque Terre in Italië.
Manarola is mogelijk de oudste van de steden in de Cinque Terre. Een hoeksteen van de kerk, San Lorenzo, dateert uit 1338. Het lokale dialect is het Manarolese, en verschilt van de dialecten in de omgeving. De naam "Manarola" is een dialectisch ontwikkeling vanuit het Latijnse "magna rota". In het Manarolese dialect werd dit veranderd in "magna roea" wat "groot wiel" betekent, en verwijst naar de molensteen van de stad[1].

Manarola's primaire bronnen van inkomsten waren traditioneel de visserij en wijnproductie. De plaatselijke wijn, Sciacchetrà, is zeer bekend, en werd reeds in Romeinse tijden geprezen. Recentelijk werden Manarola en haar buursteden bekend als toeristische attractie, vooral in de zomer. Het wandelpad tussen Manarola en Riomaggiore wordt Via dell'Amore, "liefdespad" genoemd.
Jasper van de Gein Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jasper van de Gein Photography

Iets origineels aan de muur? Ontdek hier de exclusieve collectie van Jasper van Gein Photography. Voor iedere smaak een plaat. Voor elk budget een uitvoering. Als je iets zoekt voor aan je wand, dan ga je hier vast iets vinden dat bij je past. Mooie wanddecoratie op materiaal en afmeting naar keuze. Je kan kiezen uit Hout, Canvas, Aluminium, X-Poser en meer. " An empty wall is a missed opportunity ".

Alle werken van Jasper van de Gein Photography


Waarom je kiest voor Uitzicht op Monarola, Cinque Terre in Italie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uitzicht op Monarola, Cinque Terre in Italie

Koop de foto Uitzicht op Monarola, Cinque Terre in Italie van Jasper van de Gein Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 441 513

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.