Uitzicht op Parijs vanaf Galaries Lafayette, Parijs, Frankijk

- Werkcode: 973 872

Dana Schoenmaker over Uitzicht op Parijs vanaf Galaries Lafayette, Parijs, Frankijk

Ik was een paar dagen alleen op pad in Parijs mèt m'n camera, wat een heerlijke ervaring! Ik was net bij het Opera gebouw (links op de foto) geweest , wat een prachtig gebouw, vooral binnen. Deze foto heb ik gemaakt vanaf de bovenste etage van Galeries Lafayette en zag ik de Eiffeltoren en links de achterkant van het prachtige Opéra gebouw. Zoveel historie! Via de achterkant van het Opera gebouw kwamen de beroemde mensen binnen... De bewerking van de foto heb ik 'koel' gelaten, vond ik passend bij het druilerige weer en de prachtige gebouwen.
Dana Schoenmaker profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dana Schoenmaker

Ik ben een enthousiaste fotograaf en woon in Hoorn . Ik houd me met name bezig met bedrijfsfotografie, interieur- en architectuurfotografie. Maar in m'n vrije tijd fotografeer ik ook graag in de natuur.

Alle werken van Dana Schoenmaker


Waarom je kiest voor Uitzicht op Parijs vanaf Galaries Lafayette, Parijs, Frankijk als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Uitzicht op Parijs vanaf Galaries Lafayette, Parijs, Frankijk

Koop de foto Uitzicht op Parijs vanaf Galaries Lafayette, Parijs, Frankijk van Dana Schoenmaker op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 973 872
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden