Een Werk aan de Muur shop

Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba

- Werkcode: 210 330

Jasper van de Gein Photography over Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba

Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba.Bekendste bezienswaardigheid in het plaatsje is de Rocca di Manerba, een 217 meter hoge rots. Van de burcht boven op de rots zijn nog maar enkele resten over. Hij is in ca 1570 totaal verwoest omdat een beruchte roversbende, hem als hoofdkwartier en uitvalsbasis voor zijn rooftochten gebruikte.

Een wandeling naar de top is vooral de moeite waard vanwege het mooie uitzicht op het Gardameer, de baai ,het haventje van Torchio en de eilanden Isola di Garda en Isola di Conigli. Op weg naar de top van de Rocca passeert U ook het Museum waar een uitgebreide verzameling van gebruiksvoorwerpen uit het verleden te zien zijn die daar ter plaatse gevonden zijn en een uitgebreide uitleg van huidige stand van zaken voor wat betreft de Rocca en het er onder liggende natuurpark ,tevens zijn er enkele schaalmodellen van het oude Kasteel en het natuurpark te bezichtigen In het natuurpark is een grote hoeveelheid wandelpaden te gebruiken die U een goed beeld geven van de flora en fauna van dit gebied en waar vooral de grote hoeveelheid aan wilde Orchideeën een lust voor het oog zijn,het uitzicht van af de meerzijde waar U gemiddeld ca. 60 tot 100 meter boven het waterniveau bent is onvergetelijk.
Jasper van de Gein Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jasper van de Gein Photography

Iets origineels aan de muur? Ontdek hier de exclusieve collectie van Jasper van Gein Photography. Voor iedere smaak een plaat. Voor elk budget een uitvoering. Als je iets zoekt voor aan je wand, dan ga je hier vast iets vinden dat bij je past. Mooie wanddecoratie op materiaal en afmeting naar keuze. Je kan kiezen uit Hout, Canvas, Aluminium, X-Poser en meer. " An empty wall is a missed opportunity ".

Alle werken van Jasper van de Gein Photography


Waarom je kiest voor Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba

Koop de foto Uitzicht over Gardameer vanaf Rocca di Manerba van Jasper van de Gein Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 210 330
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.