Een Werk aan de Muur shop

Uitzicht over Rotterdam

- Werkcode: 814151

Jeroen Kleiberg over Uitzicht over Rotterdam

Zicht op Rotterdam Centrum tijdens het gouden uur. De Erasmusbrug en de Kop van Zuid zijn zichtbaar. Het Erasmuspark heeft zomerse kleuren.

Het Erasmuspark ligt aan de rand van het centrum in de schaduw van de Euromast. In het park vinden we de grootste verzameling oude bomen van Rotterdam. Het park is ontstaan door het samenvoegen van twee oude landgoederen. Het toont het typische karakter van de landschapsstijl met oude bomen en kronkelende vijvers.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Uitzicht over Rotterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uitzicht over Rotterdam

Koop de foto Uitzicht over Rotterdam van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 814151
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.