Uitzicht over de duinen en kust van de badplaats Domburg in Zeeland

- Werkcode: 1 083 361

Fotografiecor .nl over Uitzicht over de duinen en kust van de badplaats Domburg in Zeeland

Het kustplaatsje Domburg in de vroege ochtend op het Zeeuwse Walcheren heeft altijd veel kunstenaars aangetrokken waaronder vele bekende schilders. Struinend door de duinen kan je vandaag de dag nog steeds plekken terug vinden waar beroemde schilderijen hun oorsprong hebben gevonden. De tijd verstrijkt, het landschap cultiveert en authenticiteit veranderd in moderne badplaatsen. Wat blijft is de ritmiek van eb & vloed de wisseling van de ochtenden en de avonden en de schoonheid van de natuur wanneer het eerste ochtendgloren een nieuwe dag aankondigt.

In Domburg ontstondbeg in 1900 een kleine schilderskolonie rondom Jan Toorop, die zich als eerstste vestigde in Domburg. Ver van de stedelijke sfeer, in een ontspannen vakantiestemming gingen allerlei kunstuitingen samen

Bekende leden uit deze schildergroep waren
Otto van Rees, Piet Mondriaan, Ferdinand Hart Nibrig,
Mies Elout Drabbe, Jacoba van Heemskerck, Jan Heyse,
Lucie van Dam van Isselt, lodewijk Schelfhout en Piet Mondriaan. Maar ook andere Zeeuwse schilders kwamen regelmatig naar Domburg, zoals: Maurice en Sarika Goth en eerder vader en zoon Schutz.

Als fotograaf hou ik ervan om de eindeloosheid en de details van de Nederlandse natuur in sterke foto beelden te vangen. Door gebruik te maken van verschillende technieken en die te combineren met perpectief en compositie creëer ik de eigen dynamiek die vaak herkenbaar is voor mijn fotografie werk. Met mijn foto's probeer ik een momentum in de tijd te vangen waarbij je het beeld bijna lijkt te kunnen aanraken en de sfeer haast voelbaar is.

Deze foto is te verkrijgen in hoge kwaliteit voor afdrukken op fotoprint, fotobehang, drukwerk toepassingen of media uitingen. Natuurlijk is een sfeervolle landschapsfoto van dit heidelandschap zeer goed te gebruiken voor styling van interieur & kantoor, bedrijfsruimte of als beeldbank voor uw content & marketing . Breng de prachtige Nederlandse landschappen op een unieke manier onder de aandacht en geniet elke dag van bijzondere Hollandse landschapsfotografie.
Fotografiecor .nl profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

De drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken van Fotografiecor .nl


Waarom je kiest voor Uitzicht over de duinen en kust van de badplaats Domburg in Zeeland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Uitzicht over de duinen en kust van de badplaats Domburg in Zeeland

Koop de foto Uitzicht over de duinen en kust van de badplaats Domburg in Zeeland van Fotografiecor .nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 083 361
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden