Werkcode: 293471

Under Mother's Watching Eyes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!
Under Mother's Watching Eyes van Sake van Pelt

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze superschattige baby Manoel was druk bezig haar omgeving te verkennen. Dit alles onder het toeziend oog van mama natuurlijk.
Het was te schattig om haar te zien spelen, ravotten en mama te irriteren! Na een minuut of 10-15 werd ze moe en gingen ze ergens buiten beeld slapen. Maar goed ook want ik had inmiddels 182 foto's gemaakt...

Aan de rechterkant van de foto heb ik expres lekker veel ruimte gelaten. De kleine Manoel is haar omgeving aan het verkennen en heeft daar op deze manier dus alle ruimte voor!

Over Sake van Pelt

Sake van Pelt profielfotoMijn naam is Sake. Ik ben een enthousiaste amateur fotograaf die altijd probeert om foto's te maken op een manier die net iets anders is dan wat mensen gewend zijn. Ik ga graag de natuur in om mooie (berg)landschappen te fotograferen, maar ook architectuur vind ik altijd erg leuk om op een bijzondere manier vast te leggen.

Alle werken