University of Mars - Department of History

van Frans Blok

University of Mars - Department of History van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 836432
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
209 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Universiteit van Mars bestaat nog niet; de eerste studenten worden pas over een jaar of tachtig verwacht. Maar een logo is er al wel...

Op dit embleem van de geschiedenisfaculteit zien we twee fasen uit de "future history" van de Rode Planeet verbeeld: het tijdperk dat we nu beleven met robotkarretjes als Pathfinder en Opportunity, en het tijdperk van de menselijke verkenners: de marsonauten.

Het logo is voorzien van het Latijnse motto "explorare humanum est", oftewel: onderzoeken is menselijk.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken