Een Werk aan de Muur shop

Urbex detail - Afvoerpijp met verroeste metalen bescherming

- Werkcode: 785 759

Photo Henk van Dijk over Urbex detail - Afvoerpijp met verroeste metalen bescherming

Urban Exploring, Urbex op het Hembrugterrein in Zaandam. Detail aan de buitenkant van een van de oude gebouwen op het terrein. Afvoerpijp / Aanvoerpijp in felle kleuren beschermd door een roestige beschermingsconstructie.
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Urbex detail - Afvoerpijp met verroeste metalen bescherming als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Urbex detail - Afvoerpijp met verroeste metalen bescherming

Koop de foto Urbex detail - Afvoerpijp met verroeste metalen bescherming van Photo Henk van Dijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 785 759
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
45,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.