Een Werk aan de Muur shop

VW Golf 3 met gebroken glas

- Werkcode: 993 736

aRi F. Huber over VW Golf 3 met gebroken glas

Traditie verplicht.
Nieuwe normen voor rijplezier.
1991, Golf III reclame in Duitsland

VW Golf 3 en ook dit werd een million-seller voor Volkswagen met 4.805.900 eenheden over alle gebouwde modellen, plus een estate en 6-cilinder motor voor de eerste keer bij Volkswagen!
aRi F. Huber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door aRi F. Huber

Ik doe al meer dan 35 jaar aan oldtimerfotografie en fotografeer hier vooral gewone alledaagse voertuigen die meer dan 30 jaar geleden nog massaal op de weg waren. Maar ook auto's met een buitengewoon, mooi design. Van tijd tot tijd maak ik foto's van auto's, motoren en vrachtwagens van de afgelopen tijd, wanneer ze bijzonder mooie vormen en rondingen hebben en op de een of andere manier in de verleiding komen om te dromen en te rijden als een BMW Z8. Ik vind deze autoschoonheden niet alleen in musea, maar ook in gespecialiseerde werkplaatsen voor oldtimers, met verzamelaars die mij hebben uitgenodigd om hun klassiekers te fotograferen of vaak in donkere, stoffige schuren en hallen of gewoon geparkeerd aan de kant van de weg.

Alle werken van aRi F. Huber


Waarom je kiest voor VW Golf 3 met gebroken glas op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

VW Golf 3 met gebroken glas

Koop dit digital art werk VW Golf 3 met gebroken glas van aRi F. Huber als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 993 736
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.