Vaas en vallend tulpenblad

- Werkcode: 817 606

Susan Hol over Vaas en vallend tulpenblad

Bij Tate (museum) in Londen zag ik het boek 'Bloom, Art, Flowers and Emotion', samengesteld door Rachel Giles. Ik heb het meteen besteld. Het bevat prachtige kunstwerken met bloemen. Het stilleven 'Vase and Falling Petal' (1971) van Derrick Greaves in Bloom inspireerde mij om ook iets dergelijks te maken. Het idee is hetzelfde (vaas, bloemblad), maar de uitvoering is heel anders. De vorm van mijn vaas is anders, de kleur van de vaas is anders, en mijn bloemblad komt van de tulp. Als je zijn werk wilt zien, dan is het met de titel en de naam van de kunstenaar zo gevonden op internet. Je ziet dan ook dat ik niet de enige ben die geïnspireerd is geraakt.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Vaas en vallend tulpenblad als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vaas en vallend tulpenblad

Koop dit digital art werk Vaas en vallend tulpenblad van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 817 606
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
76,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden