Vacances en France

- Werkcode: 806 463

Cora Westerink over Vacances en France

Nu eens niet de stranden en de lavendelvelden, maar laurierblad, bossen met varens, kaarslicht en vooruit, toch een stokbrood.
Analoge collage van papier en textiel (goud), dus niet op een computer samengesteld. Plaatje voor plaatje, snipper voor snipper bij elkaar gezocht. Knippen, scheuren, schuiven en uiteindelijk op een ondergrond geplakt. Daarna nog bewerkt met verf, inkt en gedroogde bladeren toegevoegd. Tot de juiste sfeer gevangen was!
Cora Westerink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cora Westerink

Altijd al een grote voorliefde gehad voor papier! Kraftpapier, mooi behang, teer vloeipapier, maar ook bonnetjes, cadeaupapier, oude foto's, vergeeld papier uit oude boeken, tijdschriften. Heel veel bewaard en daar ben ik nu blij om!
Mijn werk begint vaak met een vaag idee, soms zelfs niet meer dan een snipper. Dan komt het verzamelen. Up-cycling van heel diverse materialen. Papier natuurlijk, maar ook textiel, folies en gedroogde materialen. En kijk maar goed: in bijna al mijn werken kijkt wel iets of iemand je aan!
Ik hoop dat mijn werk je aanspreekt!

Alle werken van Cora Westerink


Waarom je kiest voor Vacances en France op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Vacances en France

Koop de collage Vacances en France van Cora Westerink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 806 463
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden