Een Werk aan de Muur shop

Vakwerk pleintje

- Werkcode: 434 304

Erik Reijnders over Vakwerk pleintje

Een bijna grafisch sfeerbeeld van de oude straten in een Franse stad. de afbeelding is naar een wat sobere sfeer getrokken waardoor het als werk aan de muur niet alleen sfeer brengt maar ook een zekere rust uitstraalt. de dikke toren op de achtergrond was ooit de gevangenis waar Jaenne d'Arc gevangen gehouden werdt voor zij op de brandstapel belande .
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Vakwerk pleintje als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vakwerk pleintje

Koop de illustratie Vakwerk pleintje van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 434 304
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.