Valken jagen in de avond van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 759602
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Dit dynamische, rijke stuk toont het opvallende beeld van valken in hun kenmerkende, krachtige omgeving. Een maan die gewoonweg massief is, bijna te dichtbij om comfortabel te zijn, hangt aan de avondhemel. De valken zijn zeer toegewijd aan hun doel. Ze zullen niet stoppen met jagen tot ze gevonden hebben wat ze zoeken. Als je toevallig een van de dieren bent waar valken de voorkeur aan geven, is het niet moeilijk je voor te stellen dat de maan het hart vertegenwoordigt. Het staat bijna op het punt te barsten van angst en opwinding. Verkrijgbaar in verschillende drukvormen, of als interieurproduct. .

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken