Een Werk aan de Muur shop

Vallei van de winden, in de outback van Australië.

- Werkcode: 162230

Rietje Bulthuis over Vallei van de winden, in de outback van Australië.

Vallei van de winden, in de outback van Australië. De Valley of the winds ligt in het nationaal park Kata Tjuta.
Hier kun je fantastisch wandelen. De route is 7 km., je wordt beloond met prachtige vergezichten, maar loopt ook vaak vlak langs de rotswand. Af en toe een zeer welkome verkoelende bries in dit hete gebeid. Het rode centrum. In deze omgeving vind je ook de Uluru, de bekendste, heilige rots van Australië. Maar er is dus veel meer moois te zien in dit gebied. Weg van de massa en betreed een andere wereld. De uitzichten vanaf deze uitdagende wandeling zijn adembenemend en zeker de moeite waard.
Tijdens de Valley of the Winds-wandeling kunnen wandelaars zich laten overweldigen tussen de koepels van Kata Tjuta. Het biedt ook een ongeëvenaard uitzicht op het spectaculaire Mars-achtige landschap rondom Kata Tjuta vanaf twee uitkijkpunten langs het pad.
het pad is steil, rotsachtig en op sommige plaatsen moeilijk, dus wees voorzichtig en neem de tijd, ik vond het best pittig.
De volledige Valley of the Winds-wandeling duurt 3-4 uur. Halverwege is drinkwater aanwezig. Daar zul je zeker behoefte aan hebben.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Vallei van de winden, in de outback van Australië. als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vallei van de winden, in de outback van Australië.

Koop de foto Vallei van de winden, in de outback van Australië. van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 162230
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
70 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.