Een Werk aan de Muur shop

Vangsvatnet meer bij Vossevangen in Noorwegen (zwart-wit)

- Werkcode: 302 094

Evert Jan Luchies over Vangsvatnet meer bij Vossevangen in Noorwegen (zwart-wit)

Donkere wolken reflecteren in het stille wateroppervlak van het meer bij Voss, in Noorwegen. Op de voorgrond steekt een meerpaal schuin op uit het water. Op de achtergrond ligt nog steeds enige sneeuw op de bergen . Uitvoering in Zwart-Wit. Deze foto is gemaakt in Augustus 2017
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Vangsvatnet meer bij Vossevangen in Noorwegen (zwart-wit) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vangsvatnet meer bij Vossevangen in Noorwegen (zwart-wit)

Koop dit digital art werk Vangsvatnet meer bij Vossevangen in Noorwegen (zwart-wit) van Evert Jan Luchies als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 302 094
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.