Vase blue dream met rode tulp

- Werkcode: 784 775

Susan Hol over Vase blue dream met rode tulp

De titel van dit werk komt (deels) van de vaas. Op de bodem staat 'Vase blue dream'. Ik vond deze vaas bij de Emmaus in Marey-sur-Tille, een gemeente in het Franse departement Côte-d'Or. Het spel met licht en schaduw in het beeld, en de texturen in de achtergrond, heb ik geënsceneerd voor de foto. Een kwestie van wachten op de juiste lichtval van buiten. Wat speelt daarbij een rol? Een toefje zonneschijn, wat bewolking en de stand van de zon. En natuurlijk de plaatsing van de vaas met rode tulpen. Deze vaas met rode tulpen heb ik in diverse groei-stadia gefotografeerd: van heel vers tot opgebloeid tot uitgebloeid. De twee tulpen die lijken te vervagen in de achtergrond, komen van een foto uit een later bloei-stadium. Die heb ik daar met photoshop geplaatst. Ook is er een lichte 'verdubbeling' te zien bij twee tulpen vooraan, in het midden. Dat heb ik ook gecreëerd met tulpen van een andere foto van dit bosje, uit een later bloei-stadium. Ik vind dit werk zelf een mooie combinatie van donker en licht, van grijs en kleurig, van vaag en helder.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Vase blue dream met rode tulp als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Vase blue dream met rode tulp

Koop dit digital art werk Vase blue dream met rode tulp van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 784 775
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
74,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden