Vathy haven /Meganisi eiland Griekenland van Shot it fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 481266
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 gratis verzending!

Omschrijving

Het woord Meganisi is afgeleid van de Griekse woorden Mega (=groot) en Nisi (=eiland). Het is echter maar een klein eilandje van 20 km2 groot en het ligt ten zuidoosten van het eiland Lefkada. Het is wel het grootste van de eilandjes die tussen Lefkada en het Griekse vasteland ligt.

Op Meganisi zijn er drie dorpen:
1) Katomeri, een traditioneel dorp in het oosten.
2) Vathy, de de haven van Meganisi,
een vissersdorp in een diepe baai, zeer populair onder zeilers en
3) Spartochori, een traditioneel heuveldorp met smalle stegen en traditioniele huisjes.
In totaal wonen er iets meer dan 1000 vaste inwoners op het eiland.

Meganisi is een zeer groen, bergachtig eiland. De hoogste top is 301 meter. Het noorden van het eiland heeft minder steile bergen, hier liggen dan ook alle stranden.

Je kunt onder andere met de veerboot vanaf de kustplaats Nidri naar het eiland varen. Deze veerboot is te zien op de foto.

Dit werk wordt aangeboden door Shot it fotografie

Shot it fotografie profielfotoWelkom in mijn online shop. Mijn naam is Natalie Bruns en ik specialiseer me vooral in reisfotografie en het maken van aquarel schilderijen ( de schilderijen zijn hier te bekijken: http://nataliebruns.werkaandemuur.nl ). Ik hou van de natuur en trek er graag lopend op uit. Hierdoor kom ik op plekken en hoogtes waar een ander misschien minder snel komt. Het zal geen verassing zijn dat dit veelal foto's oplevert met weidse uitzichten. Uitzichten die je het gevoel geven alleen te zijn op die plek en omringt door prachtige natuur. Veel plezier met het bekijken van mijn portfolio.

Alle werken