Veertjes in de sneeuw

- Werkcode: 891 242

Susan Hol over Veertjes in de sneeuw

Een veer bedekt niet alleen de vogel, het heeft ook een krachtige symboliek. Misschien dat daarom veel mensen dol zijn op veren. De symbolische betekenis van de veer heeft alles met lichtheid en luchtigheid te maken. Logisch. De veer op de vogel bevindt zich tussen hemel en aarde. Als wij een veer bij onze voeten vinden, op bosweg, in de berm, op een modderig pad of in de sneeuw, kunnen we het onbereikbare in onze handen houden. De veertjes die ik fotografeerde lagen verspreid in de sneeuw. Door de kou en het vocht is de normale structuur van de veertjes aangetast. Het resultaat is een speels dans, binnen de beperkingen van de slagpen. Van alle foto's heb ik er 6 geselecteerd voor deze collage. Vervolgens heb ik het geheel bewerkt tot dit eindresultaat. Materialen: Canon digitale camera; Lightroom; Photoshop.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Veertjes in de sneeuw als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Veertjes in de sneeuw

Koop dit digital art werk Veertjes in de sneeuw van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 891 242
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
78,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden