Een Werk aan de Muur shop

Veghel Cehave oude fabriek

- Werkcode: 292988

Sran Vld Fotografie over Veghel Cehave oude fabriek

Voormalige Cehave diervoederfabriek in Veghel.
De machines zwijgen, maar de nieuwe CHV Noordkade laat van zich horen: culturele en horeca bedrijven en ondernemers gaan door met mixen en mengen. Cultuur met food. Bedrijfsleven met kunst. Ouderen met jongeren. Maar ook werk en vrije tijd worden samen gebracht op deze unieke locatie. Voor fotografen een mooie locatie om je uit te leven. Ook voor (bruids)rapportages.

In de periode van 1915 tot 1970 is het complex regelmatig uitgebreid en verbouwd. Als gevolg hiervan is er een complex ontstaan met een grote verscheidenheid aan bouwstijlen.
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Veghel Cehave oude fabriek als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Veghel Cehave oude fabriek

Koop de foto Veghel Cehave oude fabriek van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 292988
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
66 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.