Veluwse Beek

- Werkcode: 528 974

Erik Reijnders over Veluwse Beek

Op de Veluwe zijn vele beekjes te vinden steeds vaker laat de bosbeheerder de beek een natuurlijke loop krijgen. vele planten en dieren profiteren hiervan. ook voor werk aan de muur zijn deze beken een prachtige toevoeging op bos tafereeltjes als deze.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Veluwse Beek als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Veluwse Beek

Koop de illustratie Veluwse Beek van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 528 974
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
124,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden