Een Werk aan de Muur shop

Venetiaans huis in de avondzon

- Werkcode: 744 734

Arja Schrijver Fotografie over Venetiaans huis in de avondzon

Dit is een van de vele kleurrijke en versierde gevels in Venetië. Het lijkt wel alsof bij de bouw van elk huis in Venetië op sierlijke details is gelet. Sommige details lijken uit de islamitische architectuur te komen, andere meer uit de Byzantijnse architectuur.
Details die mij opvielen bij dit specifieke gebouw zijn de poort met een golvende boog en een smeedijzeren hekwerk. Ook het stenen balkon heeft mooie versieringen met bloemen en een soort gevlochten rand. Het balkon wordt ondersteund door beeldhouwwerken van tijgers/panters, die om en om naar links en rechts kijken. Ook zijn op de gevel verschillende ornamenten aangebracht, op of in het pleisterwerk, naast de bovenkant van de poort. Het zachte avondlicht, dat de kleur van het gebouw accentueert, maakt de foto helemaal af.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

De meeste foto’s die ik maak, zijn foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen door Europa trekken. Op die reizen komen we ook nog wel eens in Europese steden, dus nostalgische foto’s van Parijs of romantische beelden uit Venetië vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak en bewerk ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Venetiaans huis in de avondzon op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Venetiaans huis in de avondzon

Koop de foto Venetiaans huis in de avondzon van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 744 734
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.