Venetiaans huis in de avondzon van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 744734
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een van de vele kleurrijke en versierde gevels in Venetië. Het lijkt wel alsof bij de bouw van elk huis in Venetië op sierlijke details is gelet. Sommige details lijken uit de islamitische architectuur te komen, andere meer uit de Byzantijnse architectuur.
Details die mij opvielen bij dit specifieke gebouw zijn de poort met een golvende boog en een smeedijzeren hekwerk. Ook het stenen balkon heeft mooie versieringen met bloemen en een soort gevlochten rand. Het balkon wordt ondersteund door beeldhouwwerken van tijgers/panters, die om en om naar links en rechts kijken. Ook zijn op de gevel verschillende ornamenten aangebracht, op of in het pleisterwerk, naast de bovenkant van de poort. Het zachte avondlicht, dat de kleur van het gebouw accentueert, maakt de foto helemaal af.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken