Venetiaans huis in de avondzon

- Werkcode: 744 734

Arja Schrijver Fotografie over Venetiaans huis in de avondzon

Dit is een van de vele kleurrijke en versierde gevels in Venetië. Het lijkt wel alsof bij de bouw van elk huis in Venetië op sierlijke details is gelet. Sommige details lijken uit de islamitische architectuur te komen, andere meer uit de Byzantijnse architectuur.
Details die mij opvielen bij dit specifieke gebouw zijn de poort met een golvende boog en een smeedijzeren hekwerk. Ook het stenen balkon heeft mooie versieringen met bloemen en een soort gevlochten rand. Het balkon wordt ondersteund door beeldhouwwerken van tijgers/panters, die om en om naar links en rechts kijken. Ook zijn op de gevel verschillende ornamenten aangebracht, op of in het pleisterwerk, naast de bovenkant van de poort. Het zachte avondlicht, dat de kleur van het gebouw accentueert, maakt de foto helemaal af.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Venetiaans huis in de avondzon op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Venetiaans huis in de avondzon

Koop de foto Venetiaans huis in de avondzon van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 744 734
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden