Venetië - Basiliek Van Santa Maria della Salute van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 691381
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Foto van de Basiliek Van Santa Maria della Salute, genomen vanaf de Canal Grande in Venetië. Het was zonsondergang en dat gaf een prachtig licht op de gebouwen.
We voeren met een boot over de Canal Grande, het grootste en meest bekende kanaal in Venetië. Ik was diverse foto's aan het maken aan de linker- en rechterkant op de boot. Op een gegeven moment liep ik naar de achterzijde van de boot en juist toen kwam de basiliek in al haar glorie, met het zonnetje erop tevoorschijn. Dat er toen ook net een gondel op de voorgrond voorbijkwam, langs de typische rood-witte palen, maakte het helemaal af. Het is een echt Ventiaans plaatje geworden zo.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken