Venetië - Basiliek Van Santa Maria della Salute

van Arja Schrijver Fotografie

Venetië - Basiliek Van Santa Maria della Salute van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 694910
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Foto van de Basiliek Van Santa Maria della Salute in Venetië. Op de voorgrond zie je het Canal Grande, het grootste kanaal in Venetië. De basiliek staat in de wijk Dorsoduro en werd in de 17e eeuw gebouwd, als dank aan de Maagd Moeder Gods voor het beschermen van de stad Venetië tegen de pestepidemie van die eeuw.
De foto van de basiliek is genomen op een wat gekke dag qua weer, dan weer wat regen, dan weer droog. Toen ik de foto nam, trok er net een regenbui achter de basiliek langs. Links op de foto zie je dan ook dat er regen uit de wolken valt.
De wolken gaven wel een bijzondere blauwe kleur aan de lucht. En dat contrasteert mooi met de oranje stenen en daken van de gebouwen.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken