Venetie bij zonsondergang | reisfotografie Italie, Europa

- Werkcode: 932 652

Willie Kers over Venetie bij zonsondergang | reisfotografie Italie, Europa

Met mijn camera reis ik graag de wereld rond. Om het gevoel en de emotie vast te kunnen leggen van de stad, natuur of het onderwerp wat ik fotografeer, maak ik gebruik van creatieve en analoge lenzen. Op deze manier wordt ik gedwongen om goed te kijken en zo de ziel vast te kunnen leggen zoals ik deze zie. Ik maak vooral gebruik van lenzen die het gedeelte waar mijn hart en oog naar uitgaat scherp in beeld te brengen. Hierbij laat ik mij inspireren door mijn liefde voor de Oude Meesters en het impressionisme.

In zwart wit houd ik van rauw. De aandacht is gefocust op de emotie. En net zoals bij elke emotie ontstaat er soms korrel. Dat maakt het beeld nog meer puur en natuurlijker. Precies zoals het bedoelt is.

Maar bovenal probeer ik met elke foto een verhaal te vertellen. Een verhaal over wie ik ben en hoe ik de wereld zie. Vaak in kleur met al haar moois. En soms in zwart wit. Met veel emotie.
Willie Kers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willie Kers

Hi, ik ben Willie Kers, een Apeldoornse fotograaf met een enorme fascinatie voor prachtig licht. Als klein meisje kon ik uren verdwalen in de schilderijen van de grootmeesters zoals Rembrandt, Vermeer, Monet, Turner, Israëls en Van Gogh. Nu ik 'groot' ben, is die fascinatie alleen maar groter geworden.

Schilderen kan ik helaas niet. Maar gelukkig is mijn camera als kwast daarvoor in de plaats gekomen. En met mijn camera leg ik graag de wereld vast zoals ik deze zie in een impressionistische stijl. Als een prachtige plek waar alles mogelijk is zolang je maar durft te dromen. Vol met warme kleuren, supermooi licht en een flinke snuf "magie" van de Meesterschilders.

"De wereld is mijn canvas, het licht mijn palet en mijn camera de kwast!"

Alle werken van Willie Kers


Waarom je kiest voor Venetie bij zonsondergang | reisfotografie Italie, Europa als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Venetie bij zonsondergang | reisfotografie Italie, Europa

Koop de foto Venetie bij zonsondergang | reisfotografie Italie, Europa van Willie Kers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 932 652
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
73,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden