Werkcode: 419892

Venice Beach 2010

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
82 gratis verzending!

Omschrijving

Pier bij Venice Beach California Stadsfotografie

Het album Stedelijk bevat foto’s die ik gemaakt heb tijdens mijn vakanties, voor studie of hobbymatig. In mijn ‘filmische’ stijl probeer ik in een paar foto’s het gevoel van een bepaalde stad of omgeving weer te geven. In dit album zie je New York, Los Angels (Venice Beach), Pisa en ’s-Hertogenbosch.
Dit album bevat vrij werk, gemaakt tijdens vakantie of zelfstudie momenten. Een foto impressie van een stad maken vind ik altijd weer een leuke missie. In dit album staan steden zoals Los Angels, Pisa, New York en mijn ‘eigen’ ’s-Hertogenbosch. Mijn liefde voor sfeervolle beelden en film probeer ik in mijn fotografie te laten terugkomen door in een paar foto’s het karakter van een stad weer te geven. In de nabewerking steek ik veel tijd in het aanpassen van contrast en kleuren, om de sfeer zoals ik hem voelde tijdens het nemen in de plaat terug te laten komen: dit gaat soms in een paar minuten en soms ben ik weken of zelfs maanden bezig de juiste combinatie te vinden. Tijdens van het maken van de foto is vooral het kaderen belangrijk.

Over FotoDennis .com

FotoDennis .com profielfotoAl vanaf jonge leeftijd ben ik op een creatieve manier bezig om dingen te maken. Hierin ben ik altijd gedreven door fantasie en passie. Een mooi beeld, een diepe kleur, een interessante vorm of een gevoel. Ik neem alle details in me op. Na mijn middelbare school ben ik gaan fotograferen en heb ik les gekregen aan de kunstacademie in Tilburg. Hier merkte ik dat ik zelf wilde ontdekken en experimenteren buiten de muren van de school. De vaardigheden van een fotograaf, het ontwikkelen van foto’s, het monteren van film en het maken van computeranimaties heb ik mezelf aangeleerd. Na een aantal jaren lateraal gedrift te hebben, reizend door de Verenigde Staten en met uitstapjes naar het bedrijfsleven, ben ik bestuurskunde gaan studeren.

Maar creativiteit is bij mij niet in bedwang te houden. Ik ben al die tijd blijven experimenteren, lezen en heb vooral veel foto’s gemaakt. Steeds meer van die foto’s maakte ik in opdracht waardoor ik in 2013 de tijd rijp vond om fotodennis.com te starten. Voor veel bedrijven heb ik inmiddels events en presentaties op de foto gezet. Bij bruiloften heb ik de bijzondere momenten vastgelegd en ik heb al heel wat mensen geholpen aan een sterke profielfoto of een waardevol familieportret. Portretfotografie kan ik inmiddels ook in mijn eigen studio doen. Een fijne plek waar ik met verschillende achtergronden en belichting studiofoto’s en portretten schiet.

2014 is het jaar waar ik niet alleen als professioneel fotograaf ben gaan werken, maar ook in

Alle werken